Esküvő: Krisztina és Zsolti

augusztus 03, 2013

Krisztina és Zsolti már az első személyes találkozásnál belopta magát a szivembe. Egy nagyon kellemes, vidám párrol van szó, akik - főleg Kriszti - nagy lelkesedéssel beszéltek a munkáimról, és a fotózkodásról. Nagyon jól esett az is, hogy Kriszti folyamatosan követte, követi a képeimet :)
Az ő nagy napjukon nagyon szép idő, szinte már kánikula fogadott minket. Helyszínül a Plauter kúria udvarát választották, ahol azt hiszem minden lehetőséget ki is aknáztunk. A fotózás második felében kislányuk, Fannika is csatlakozott hozzánk. Nem volt egyszerű feladat őt fotózni - igazi eleven gyerek :) Viszont azon kevesek közé tartozik, akikkel sikerült összebarátkoznom - amikor jöttek a fotókért még nem is ölelt :)
Kriszti és Zsolti, kivánom, hogy egymás iránt érzett szerelmetek kitartson, legyetek boldogok, és ne tévesszük egymást szem elől :) Puszi



























You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Milyen vidám,színes sorozat.Fannika szuper aranyos kislány. :) A kedvenc a lovas kép,amikor téged néz a paci! :)

    VálaszTörlés
  2. Pont olyan lett ez a sorozat, mint amilyennek megálmostam, anyira boldog vagyok, és azt hiszem ez a legfontosabb mikor az ember a képeket megtekinti magukról.
    Nagyon köszönjük, mindenkinek nagyon ajánlak!Puszi! Kriszti

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örültem Nektek. Köszönöm a kedves szavakat. Puszi

    VálaszTörlés

Kövess Facebook-on