Ti írtátok


"Bacu! KÖSZÖNJÜK! Élveztük az esküvőnk minden percét, a lagzi minden lépését, ballépését... imádtuk a fotózást és nagyon örülünk, hogy részese voltál és Te örökítetted meg ezeket az élményeinket. Mostanra néztük végig a képeket, öröm és hála, amit érzünk. még egyszer és milliószor köszönjük"

(HG)


***
***
(AA)
***
(AA)
***
(MP)
***
(VT)
***
(BB)
***
 "Nagyon szépen köszönjük a képeket, a támogató és profi jelenlétet, a gyors munkát, a szép fényeket, színeket "
(ET)
***

"Gyönyörűek, brutálisak, szuper ügyes vagy Bacu, imádjuk őket

Köszönjük szépen és ha rajtunk múlik találkozunk még"

(VJ)

***
(LP)***

"Gyönyörű lett mind, a portrék fantasztikusak, teljesen meghatóak. De a többi kép, az esküvőről és lagziról is naaagyon jó lett. Mi teljes mértékben ( sőt még annál is jobban) elége
dettek vagyunk a munkáddal. Le a kalappal.️ Köszönünk mindent és köszönjük hogy te is hozzá járultál hogy ilyen jól sikerült az egész esküvő.
"(EG)


***

"Szia Bacu nagyon köszi a képeket, tegnap végignéztük este, jókat nevettünk rajta tudtam, hogy hasonlóan nézed a világot mint mi, és hogy a képek is olyanok lesznek, amelyek teljesen visszaadják a jó hangulatot, amilyeneket szeretnénk. és ez olyan jó nagyon örülök, hogy te örökítetted meg az esküvőnk napját  "
(CsG)
***

"Bacu, nagyon szépen köszönjük, mi igazán megvagyunk elégedve az összes képpel  Tőled jobb választásunk nem lehetett volna, ez egyértelmű  Naponta fogjuk nézegetni őket,ez tuti  Ezer hála!"
(KA)
***

"Szia Bacu,
így, hogy már lezárultak az esküvő körüli ügyeink, annyit akartunk még neked mondani, hogy azok közül az emberek közül, akiktől valamilyen szolgáltatást kértünk, talán két esetben nem volt probléma, és az egyik az te voltál. Minden úgy volt, ahogy megbeszéltük, nem kellett mindent x-szer elmondani, és a végeredmény is pont olyan volt, ahogy elképzeltük. Most, hogy nagyon sok mindenkivel nagyon sok mindent kellett intéznünk, látom, hogy milyen kevés az olyan ember, akivel normálisan együtt lehet működni. Ezt meg akartuk neked írni, hogy tőlünk is tudd, ha már más is mondta, és hogy a jövőben nehogy letérj erről az útról :)
Köszönjük"
(MSz)
***

"Nagyon nagyon tetszenek és rendkívül elégedettek vagyunk és ugyanezen a véleményen vannak a családtagok is. Köszönjük neked a profi munkát!"
(DD)
***

"Lagzi után akartam írni, megköszönni mindent - nagyon ügyes vagy és a vendégek közül is többen dicsértek a lagzi után :)
Nagyon jól jött a közvetlenséged - így, hogy nem voltunk elő fotózáson is olyan volt,mintha már találkoztunk volna. Mindenhol időben ügyesen ott voltál és a portréfotózás is olyan könnyen ment - legalábbis nekünk az volt az érzésünk :)"

(KH)

***


"Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk, a képek gyönyörűek, es rengeteg jó pillanatot kaptál el, visszahozta az élmenyeket, érzéseket, szóval meg egyszer nagyon köszönjük :) Biztosan ajánlani fogunk tovább."
(MM)
***

"Nagyon jó lett az összes kép. Örülünk, hogy téged választottunk és mégegyszer köszönjük!"
(KG)
***
"Szia Bacu, nagyon szépen köszönjük a képeket. Nagyon jók lettek! A közös fotózást is nagyon élveztük. Már biztos,hogy a legközelebbi alkalommal is téged választunk."

(MG)

***

"Szia Bacu. Bocsi, már százszor megnéztük a képeket (főleg én ) és meg kell, hogy mondjam, hogy csodaszépek lettek, imádjuk. Mindenki csak dicséri a fotósunkat, úgyhogy még egyszer nagyon szépen köszönjük, te kihoztad a maximumot a vendégeink is mind dicsértek, hogy minden pillanatot jól elkaptál."

(RL)

***

"Szia drága Bacu, már nagyon későn írok neked, de soha nem feledjük azt a nagy napot amikor az esküvői fotóinkat készítetted. Annak még jobban örültünk hogy elvállaltad,mert szerintem nagyon jó fotós vagy, a képeink egyszerűen gyönyörűek, hetente 1× meg kell néznünk, mert csináltattam belőle könyvet és akkor a Lili mindig nézegeti mert ugye gyönyörű képeket csináltál róla is és azóta is emleget  Úgyhogy majd mindenképp készülünk hozzád ha lesz több időnk fotózásra. Így utólag is nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent ❤! "
(KZ)
***

"Szia. Bacu csodálatosak lettek a képek. Nem is tudom hogyan köszönjük meg neked. Egyszerűen mind tökéletes. Ha volna időm minden nap megtudnám nézni őket

Tényleg nagyon szépen köszönjuk Máris várom a következő alkalmat, hogy a lencséd elé állhassunk "

(HG)

***

"Bacuuu fotky sú PERFEKTNEEE. Obrovská vdaka. Včera sme 2 hodiny pozerali , také super momentky, detaily. Ešte raz velká vďaka a som rada, že sme si vybrali teba. Velká spokojnosť." 

(LA)

***

"Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük a gyönyörű, fantasztikus, vicces fényképeket!Igazán maradandóvá tetted életünk egyik legszebb állomását! Nagyon szépen köszönjük!"

(AJ)

***

"...ami a képeket illeti, szavakkal ki sem tudom fejezni, h mennyire tetszenek. Egyszerűen imádom, imádjuk őket. Nagyon tetszettek az eddigi képeid is, azért is választottunk Téged, na de nem gondoltam volna, h ennyire jól fognak a mi képeink is sikerülni..." 

(MK)

***

"Láttam ma a facebookon az első képet amit feltettél, imádjuk, sőt, nem túlzok, megríkattál minket :) Nagyon tetszik! köszönjük neked ezt a csodás élményt!"

(RGM)

***

"A képek csodálatosak ... és olyan jó ,hogy csoportosítva vannak (eskuvö,dekor stb...) Misinek is nagyon tettszenek!!! 100% elégedettség ... vagy inkább még több !!! nagyon tehetséges vagy!!!"
(Anikó)
***

"Nagyon szépen köszönjük a képeket, ügyes vagy nagyon és látni, hogy szereted amit csinálsz. Még egyszer köszi."
(Krisztina)

***

"Nagyon szépen köszönjük a csudálatos Bacunak, hogy benézett és elkészítette ezeket a hangulatot remekül visszaadó fotóit. Mr. Fox teljes mértékben elégedett!"

(Foxies zenekar)

***

"Bacu, ha én valaha férjhez megyek, az biztos hogy Te leszel az esküvői fotós. Hát hihetetlenül gyönyörű, érdekes, friss, fiatalos, impozáns és mégis egyszerű fotóid vannak. beléd vagyok szeretve."

(Zsuzsi, Foxies)

***

"Pont olyan lett ez a sorozat, mint amilyennek megálmodtam, anyira boldog vagyok, és azt hiszem ez a legfontosabb mikor az ember a képeket megtekinti magukról.Nagyon köszönjük."

(Kriszti)

***

"Utólag is köszönöm az öltöztetést, vetkőztetést, szoknyafeltűzést, fotózást persze, támogatást - szóval MINDENT! Főleg az elmúlt éveket! ♥"

(Tündi)

***

"...mindig mosolyogva gondolunk ám rád, mert a fotóiddal annyi boldogságot és örömöt tudsz szerezni az emberkéknek, hogy lehet nem is gondolnád!"

(Anna és Patrik)

***

"Te is nagyon aranyos voltál. Köszönjük nagyon szépen a fantasztikus képeket - s bárki aki nézi a képeket bátran jelentkezzen nálad, mert fantasztikus veled dolgozni s nagyon nagy tehetséged van a fényképezéshez."
(Anita és Sanyi)
***
"Hát Bacukám, mi nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál életünk eddigi legszebb napján és, hogy ilyen pillanatokat sikerült megörökítened :)"
(Bea és Tomi)
***
"Szia Bacu, nem tudom, hogy és mint készíted a fotókat, de egy biztos, valamit nagyon de nagyon jól csinálsz. Lassan odakerültél, hogy csak rá kell nézni a képekre és tudni lehet, hogy a te munkád. Őszinte tisztelőd vagyok, Gratula és még sok szép fotót kérek tőled."
(Lehel)
***
Megkaptuk a képeket.. egyszerűen nem jutunk szóhoz!!!! Annyira jóók!!!!!!!! :)))))))))) Nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük, felülmúljak minden képzeletünket!!! :) Imádjuk őket!!! :))) Andi, Timi, Bogi :)))) :*
***
"Köszönjük Bacu a tökéletes munkát! Nagyon elégedettek vagyunk! Csak így tovább!"
(Dóri és Ádám)
***
"Megkaptuk a képeket . Elmondhatatlanul jók ...a vágatlanokba is rögtön beleszerettem, nem még a retusáltakba :) Nagyon szépen köszönjük."
(Vígh család)
***
" Remek munka!!! Nagyon szeretem amit csinálsz, és az a lazaság...
You can be anything you want to be Just turn yourself into anything you think that you could ever be Be free with your tempo be free be free Surrender your ego be free be free to yourself Till the end of time..."
(D.)

Kövess Facebook-on