Rólam


A legnehezebb menüpont, amit a blog sokéves fennállása alatt képtelen voltam érdemben megírni, de most megpróbálom... csapó 9525 :)

Bacu vagyok. Ez a Barbara egy ritka - kiskoromban tesóm által kifejlesztett -beceneve. Sima magyar CÉvel ejtendő, tehát nem kával, csével, zével, stb :) Elismerem, félrevezető a logóm ebben az ügyben, de akkor is C mint cica.
(Cicám is van, Spigu, róla az instagram oldalamon gyakran posztolok.)

A gimnázium utolsó évében szerettem bele a fotózásba. Átmentem minden témán, ahogy azt a lelkes amatőrök csinálják, majd - nem is olyan sokára - megtaláltam a nekem valót, az Embert. 
Pár évvel később kezdtem meg fotós tanulmányaimat Budapesten, a KREA Kortárs Művészeti Iskolában, ahol 2013-ban valós tudás birtokában, osztályelsőként végeztem. 
Remek tanáraim voltak, akik által olyan oldalaim ismertem meg, melyek létezéséről addig nem is tudtam.
Azóta a saját kis egyszemélyes vállalkozásomban dolgozom. 
Legkedvesebb témám az esküvő. Mindegyik egy új kihívás, melynek hétről-hétre örömmel állok elébe.
Amennyiben munkáim közel állnak az elképzeléseidhez, stílusodhoz, keress meg bátran a megadott e-mail-címen.

Minden fotózás alkalmával a tőlem telhető legjobbat szeretném nyújtani, de a tökéletes végeredményhez a Ti együttműködésetekre is ugyanúgy szükség van, mint az ideális fényviszonyokra.

Fotózásokat elsősorban Szlovákiában, GA, DS, SA, KN, NZ járásokban vállalok. De mindig vannak csábító, messzi kivételek :)Kövess Facebook-on