Esküvő: Krisztina és Zsolti

augusztus 03, 2013

Krisztina és Zsolti már az első személyes találkozásnál belopta magát a szivembe. Egy nagyon kellemes, vidám párrol van szó, akik - főleg Kriszti - nagy lelkesedéssel beszéltek a munkáimról, és a fotózkodásról. Nagyon jól esett az is, hogy Kriszti folyamatosan követte, követi a képeimet :)
Az ő nagy napjukon nagyon szép idő, szinte már kánikula fogadott minket. Helyszínül a Plauter kúria udvarát választották, ahol azt hiszem minden lehetőséget ki is aknáztunk. A fotózás második felében kislányuk, Fannika is csatlakozott hozzánk. Nem volt egyszerű feladat őt fotózni - igazi eleven gyerek :) Viszont azon kevesek közé tartozik, akikkel sikerült összebarátkoznom - amikor jöttek a fotókért még nem is ölelt :)
Kriszti és Zsolti, kivánom, hogy egymás iránt érzett szerelmetek kitartson, legyetek boldogok, és ne tévesszük egymást szem elől :) PusziYou Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Milyen vidám,színes sorozat.Fannika szuper aranyos kislány. :) A kedvenc a lovas kép,amikor téged néz a paci! :)

  VálaszTörlés
 2. Pont olyan lett ez a sorozat, mint amilyennek megálmostam, anyira boldog vagyok, és azt hiszem ez a legfontosabb mikor az ember a képeket megtekinti magukról.
  Nagyon köszönjük, mindenkinek nagyon ajánlak!Puszi! Kriszti

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örültem Nektek. Köszönöm a kedves szavakat. Puszi

  VálaszTörlés

Kövess Facebook-on